OLD TOWN REGENCY

O Projektu

Sa ponosom predstavljaju investitori

Sanidei Canestro

O Objektu

Objekat čine dve podzemne etaže, prizemlje i šest spratova od kojih su četiri tipske etaže i dva povučena sprata.

Na podzemnoj etaži -2 je smeštena zajednička garaža namenjena parkiranju vozila budućih vlasnika stanova.

Na nivou garaže je spa centar sa pripadajućom teretanom, turskim kupatilom, saunom i bazenom. SPA centar je namenjen isključivo vlasnicima stanova.

Objekat je poslovno-stambenog karaktera sa dva lokala i ukupno 17 stambenih jedinica različitih struktura koje se u dogovoru sa klijentima mogu udvajati i formirati nove strukture.

Na povučenim spratovima nalaze se penthaus stanovi sa prostranim terasama i neverovatnim pogledom na sve beogradske vizure.

Old Town Residency
Old Town Regency

Materijali

Brački kamen visokog kvaliteta, posebne strukture i lepote je prepoznatljiv u svetu. Brački kamen uživa poseban status u arhitekturi, uređenju enterijera i eksterijera. Drugim rečima dodaje pravu vrednost vašem domu.
Spoljna stolarija bi bila drvo-aluminijum sa troslojnim staklom i aluminijumskim žaluzinama na motorni pogon, koje su odvojene na svakom prozoru. Dezen drveta se može birati prema bojama iz kataloga. Da bi se obezbedila dugotrajna upotreba stolarije izuzetno je važno ugraditi okov viskog kvaliteta i izdržljivosti. Zato smo za vas odabrali KLIZNI SISTEM DRVO ALUMINIJUM.
Da bi se obezbedila maksimalna sigurnost od spoljašnjih faktora, potreban je sigurnosni okov i troslojno staklo. Sa druge strane, zaštita od loma stakla ili pucanja istog, postiže se primenom posebne vrste lameriranog stakla koje prilikom pucanja ostaje u ramu i ne raspada se.
Višeslojni gotov hrastov parket, sertifikovan za podno grejanje. Boja parketa je prirodna boja hrasta, a bajcovanjem se može dobiti bilo koja tražena boja prema uzorku uz doplatu.
Sami birate završnu obradu MDF-a od preko 200 nijasni poluiretanskih boja i prirodnog furnira Hrasta, Bukve, Oraha, Trešnje i Jasen Mahagonija kao i fineline furnira. Vrata poseduju sigurnosnu bravu sa zaključavanjem u 3 smera i šest tačaka.
Dimenzije sobnih vrata su 100x250cm što je jedna od karakteristika naših zgrada. Boja i furnir se mogu birati prema RAL-u. Ispuna krila je od kartonskog saća koje mu daje dodatnu čvrstinu.
Više u katalogu
Old Town Regency

Dizajn koji oduzima dah...

Garaža

Garaži se pristupa rampom direktno sa saobraćajnice, koja je na samom ulazu natkrivena. Sa rampe ulazi se u autolift odakle se pristupa nivoima -2 i -1.

Ukupan broj parking mesta je veći od broja stanova, ukupno 31 parking mesto.

Lokacija

Stambeno poslovni objekat se nalazi u ulici Koste Stojanovića 6, opština Stari Grad.

Old Town Regency gradimo u samom srcu Starog Grada, a savremenim pristupom naglašavamo autentični beogradski ambijent.

Za više informacija pogledajte naš katalog

POGLEDAJ KATALOG